Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    válasz Archanon #27158 üzenetére

    Nálam anno a Nidec motorhibás szériás samu produkált merevre fagyás és BSOD-t.
    Amint cseréltem megszűnt a jelenség.
    A Superb tápod nem mai gyerek, igaz FSP bél van benne, de ha lejárt már a garanciája, akkor vedd le a burkolatot áramtalanítva természetesen és csinálj pikcsört róla, ha nem látsz semmi különöset rajta. Lehet észreveszünk 1 púpos kondit, vagy beégést a nyákon... 3-4 évente elvileg nem árt, ha újrakondiznak egy tápot, persze nem törvényszerű, hogy egy minőségi táp ne bírjon ki 5-6 évet, de ami el tud romlani....
    Ha a tápod rendben (igazából terheléses bevizsgálás tudná megmondani, hogy milyen állapotban van), akkor mentsd el az adataid és telepíts a Hitachi-ra.
    Elvileg semminek sem lehet baja, ha egy lehaló vinyó van a gépben és sok az újraindulás (Win dump-ba ment és leállítja biztonságosan a másik vinyót), de az akkori munkádnak lőttek. Aida-val esetleg tudod monitorozni a feszt, de valószínű csak a vinyó halt le az elöregedéstől. Ha viszont lejárt a gar nem vesztesz semmit, ha belenézel, hogy nem púposak-e a kondik. ;)

    Ui: tördment után ua. az eredményt kaptam, mint nálad, így lehet valami bug miatt produkált 13ms-os műveletet a HDTune-ban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák