Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz solfilo #78797 üzenetére

    Azért teketóriáztam sokáig, mert több dolgot is mérlegeltem a napokban, tegnap még a PlayStation 4 vásárlása is felmerült bennem, de aztán behúztam a Steames Grand Theft Auto V - öt, és reménykedtem benne, hogy elég lesz a 6850 annak ellenére, hogy a PC-re portolt negyedik rész valamikor 2008 - 2009 környékén képes volt 1 GB VRAM felzabálására simán.

    Elég sok játékom van, a Wolfenstein The New Order például gyönyörűen fut a jelenlegi konfiguráció esetén is. A másik játék amiben már majdnem 1100 órám van az Company of Heroes 2, emelett még Battlefield 3, 4, Need For Speed Most Wanted, Hot Pursuit, SimCity, Red Orchestra 2, amikkel játszom.

    Star Wars Battlefront nem érdekel, Call of Duty a Modern Warfare 3-mal nálam lezárult, szóval az sem.
    Fontolgattam azt is , hogy ebbe az alaplapba egy hat magos CPU, mert elvileg menne bele valamelyik, de a lényeg, hogy idővel ebből másodlagos konfiguráció lesz, ezzel a frissítéssel most egy évet szerintem nyertem, és akkor megint összeállítok egy olyan konfigurációt, amibe ebből is kerülnek át dolgok pl a 3 TB-os HDD, de egyébként minden új lesz, a ház, a tápegység, és abba egy még sokkal erősebb VGA akarok.

    Szóval ez most egy áthidaló megoldás volt. A 6850-et meg majd eladom, természetesen úgy, hogy feltüntetem, hogy néha zörög. De az is lehet, hogy még tartom tartaléknak. Anno a 3850-et hirdettem, aztán a 4670-et adtam el, mert anyum 10 éves gépe csak úgy lett kompatibilis a Windows 10-zel ha a 32-bites verziót raktam fel, és ehhez az kellett, hogy a 3 GB RAM mellett csak a 256 MB-os 3850 kerüljön be VGA ként és ne az 1 GB-os 4670.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák