Új hozzászólás Aktív témák

  • gtamate2

    veterán

    válasz emvy #74005 üzenetére

    960-ból általában a Gigabyte WF2-t szoktuk ajánlani, amit előttem is linkeltek. Olcsó, jó hűtés, tuningban is jól szerepel.
    Ott van még a kicsit gyengébb hűtéssel szerelt, szintén Gigabyte variáns. Az MSI Gaming hűtők nekem személyes kedvenceim, illetve az EVGA ACX 2.0 szintén vagy az Asus Strix-ek sem rosszak, most adnak az asus cuccokhoz egereket is promócióba.

    A 770-ből pedig hőcsöves megoldást nézz, szinte bármelyik jó. Asus DCU2, MSI TF2,EVGA,ACX, Gigabyte WF3. Nincs egyikkel sem különösebb probléma, a giga kicsit hangosabb a többinél.

    (#74012) gyuromoj:
    GTX 960
    +csendesebb
    +jó tuningpotenciál
    +jó fogyasztás
    +jó ár újonnan
    -Tier 2 DX12 bekötési modell

    HD 7970
    +használtan teljesítményéhez képest kiemelkedő ár
    +jó tuningpotenciál
    +tier 3 bekötési modell DX12 esetén
    +erősebb 10%-kal (alapon természetesen)
    -magasabb fogyasztás
    -hangosabb

    Viszont a 7970 esetén csak is kizárólag Sapphire Sapphire Tri-X, Sapphire Vapor-X, MSI Lightning hűtők esetén válassz! A többivel sajnos akad probléma, a vrm hűtés sokakon elégtelen. (utólag orvosolható plusz hűtőbordával, de már ugye ha több éve úgy megy, nem egy életbiztosítás)

    (#74013) 4264adam:
    Ismét.. a 960 nem erősebb, az említett verziók esetén illetve a driverei sem jobbak. Az amd mostanában nagyon felzárkózott driverek terén, és az nvidiánál pedig volt jópár probléma pár hónapja az új driverekkel. Szóval nem igaz már az hogy az amd nem hoz ki friss drivereket.

    *Sn0w

Új hozzászólás Aktív témák