Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz tomic #166028 üzenetére

    Ha csak wotra kell és full hd, akkor durván túllősz a célon és fölöslegesen égeted el a pénzedet, bár nyilván a te pénzed és azt csinálsz vele, ami csak akarsz :) én játszottam vele egy ideig sima ryzen apuval, ami kompromisszumos volt, de egy idő után egyáltalán nem zavart, ugyanis teljesen lényegtelen, hogy mennyi fűszálat látok vagy hogyan csillog a víz. Ezt a legkomolyabban mondom, sima pénzégetés wotra kicsit is komolyabb vga-t venni, ha egyébként másra nem akarod használni.
    A gyerekek gépében egy 1050ti van, de ők is max ilyen roblox, minecraft, fortnite, másra nem használják, meg néha wot. Maximum graf beállításon elviszi full hd-ban egy i5 2400 proci mellett és a látvány külső szemlélőnek is szép. főleg, ha az én apus élményeimhez viszonyítom, de mondom apuval is megvolt a játékélmény, csak néha a grafika az már kompromisszumos volt valóban, de a 1050ti-al már a grafika is szép és úgyse arra figyelsz kb 100 csata után már.
    Mondjuk az igaz, hogy 1050ti-t már használtan sem érdemes megvenni, elavult nagyon, de ha tényleg csak wotra kell, akkor 1650 bőségesen elég, néha még garisat is ki lehet fogni. De még egyszer a te pénzed, arra költöd, amire szeretnéd.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák