Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz KAMELOT #157411 üzenetére

    Semmi gond ezzel, akkor a klasszikus pc gaming majd visszasüllyed a második vonalas kikapcsolódások közé és igen csak hamar elfogja veszteni azt az egyre szélesebb általános elfogadottságot amit az elmúlt pár évben kapott a digitális térnyerés által. Megfog maradni az a subculture aki megveszi 300-ért meg 500-ért is a kártyákat nem ez a kérdés... hanem az arányok lesznek a kérdésesek 5-10 éven belül. :)

    Chaser Redditen olvastam csak itt ott de akkor az csak valami urbanlegend vagy átmeneti fennakadás lehetett inkább. Series S tényleg jó deal de One S-ről nem fogok azért azonnal visszaváltani mert a bashinget is kicsit soknak érzem amíg a 1650S pl még a ritka retek mód optimalizált CP2077-et is viszi 40-45FPS-el Medium preset(ergo bőven reszelhető ez még és a kép is javítható)1080P-ben. Meglepne ha egy 2042 Medium 1080P-n ne akarna már rajta megmoccanni majd 30-40 FPS-el vagy akár a jövőre érkező címek. Kicsit kezdünk nagyon elmenni a klasszikus masterrace elitista irányba, hogy ami nem 59,9 átlag fps-re min. Very High textúrák mellett 1080P-ben az a kártya egy raklap trágya... ez nem segít az árak okozta hangulaton a topikba érkező pár be-bekérdezés esetén. :N Az a teljesítmény amit nyernék egy 3060-al nem éri meg azt a ~100-150k felárt abból inkább veszek 5-6 játékot a Switchre és máris előrébb vagyok kikapcsolódást tekintve mint eggyel jobb textúrákkal a CP2088-ban. :U
    És valóban lehet szajkózni, hogy ez lesz meg kell szokni de ha lejjebb cseng a bányász láz vagy lazul az ellátási lánc nem biztos, hogy az elvesztett userek vissza is fognak térni PC frontra főleg most, hogy kezdenek beszerezhetőbbek lenni az új konzolok.
    Azt erősen sajnálom egyébként, hogy augusztusban nem csaptam le egy 1660-ra... :(((

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák