Új hozzászólás Aktív témák

  • Silvirenzo

    csendes tag

    válasz Mentolka #155577 üzenetére

    "OK, bányásszon mindenki, mondod Te, meg többen. NADEMIBŐL vegye meg az egyszeri ember a bányagépet, ha egy VGA árát sem tudja kiköhögni? Érted?"

    Ebben valóban igazad van, de nyilván ez most nem nekik szólt, számukra még mindig opció ha helyette konzolt vásárolnak, mintsem elköltsenek 3-500k-t egy pc-re.
    De nem is olyan rég pár oldallal ezelőtt valaki írta, hogy neki is az ismerősei nem azért nem vesznek ennyiért kártyát, mert ne telne rá hanem elvből, én ezt is megértem csak hát rossz döntést hoznak, mert amennyi többletet kifizet a kártyára az pár hónap bányászással megtérül.
    Az igazság az hogy a játékostársadalom nagyobbik része baromi jól járt azzal, hogy van bányászat csak jelentős részük ezt nem veszi észre, egyedül a nagyon kevés pénzzel rendelkező játékosok, akiknek csak 30-80k forintja van egy videokártyára nem jártak jól vele, mert esélyük sincs hogy befektessenek ebbe. Ők valóban ennek az egésznek a vesztesei, de azért szerintem ők is találnak még lehetőséget arra, hogy játszhassanak, csak lehet ahhoz platformot kell váltani vagy 4-7 éves lemaradásban kell lenni a címekkel amikkel játszanak.

Új hozzászólás Aktív témák