Új hozzászólás Aktív témák

  • Hegyirabló

    veterán

    válasz killbull #152103 üzenetére

    Elolvastam egy pár hozzászólást, főleg az alacsony csillagosakat, hát eléggé hasonló hibára panaszkodnak...

    De nekem egyébként nincs semmi bajom azzal, ha valaki szeret egy márkát, AMD vagy MSI, vagy bármi, csak ne legyek már hülye azért, mert nekem nem jött be. Volt egy olyan okostojás - Te is hozzászóltál ahhoz a cikkhez - aki azt írta, hogy valljam be, semmi bajom nincs igazából az AMD-vel, csak azért váltottam nVidiára, mert bedőltem a zöld marketingnek. Nagyszerű egyébként, hogy ő tudta jobban, hogy én mit miért cselekszem, ismerte a motivációimat, látatlanban is. De benézte, mert valóban nincs bajom az AMD-vel, egyszerűen nekem most az nVidia felel meg jobban, 5-10, vagy akárhány év múlva majd lehet, hogy megint az AMD fog.

    A középső hozzászólásod, amit én úgy szoktam nevezni, hogy kísérleti nyúl vagyok, igen teljesen egyetértek vele. Egyszerűen nincs időm arra, amit írsz, Memtest, meg hangolgatni, de nagyon irigylem, akinek erre ideje van, ezt őszintén írom.

    Egyébként én tényleg szeretem az AMD-t, úgyhogy ne ugorjanak most rám se a fanok, kifejezetten figyelem a cikkeket itt is meg máshol is, hogy mikor jön már esetleg egy olyan driver, ami stabil.

    [ Szerkesztve ]

    Aquila non captat muscas.

Új hozzászólás Aktív témák