Új hozzászólás Aktív témák

  • Scarletiel

    senior tag

    Szerintem teljesen felesleges már ezen vitázni, én is beláttam, hogy az. A bányásznak nem fogod tudni megmagyarázni, hogy ez egy elbacott rendszer és jobb lenne ha az egész befejeződne, mert neki ez százezreket, milliókat termel. (Hülye lennék én is kiszállni ha benne lennék) A gamernek meg nem fogod tudni elmagyarázni, hogy mivel a vga ezt is tudja, ezért nem "bűn" erre is használni. Itt most mindenki dobálózik a környezetvédelemmel stb, de ha lenne 1000 db 3080ti-od akkor valld be te is szarnál bele, farmolnád a lóvét ameddig tudnád.

    Ez azoknak rossz akik marhára nem tudnak ebbe belekerülni, de még játszani se tudnak, mert vagy tőke nincs hozzá, vagy abszolút nincs kártya amivel be tudna kerülni bármelyik kategóriába. Arra meg már nincs idő, hogy apránként lépegesd meg, először kis vacak vga-val, majd fél évre rá nagyobbal stb.

    Bevallom örülnék ha bedőlne de azt sem tagadom kicsit olyan ez a kijelentés mintha azt mondanám hogy "ha az én tehenem megdöglött...) Úgy legalább játszani tudnánk talán. Szerény véleményem szerint sose lesz már normális világ, normális alkatrész árakkal és ezt ennek köszönhetjük, meg azoknak akik ezt az egészet táplálták. Megint a kevésbé tehetős réteg szív.

Új hozzászólás Aktív témák