Új hozzászólás Aktív témák

  • tjokai

    senior tag

    Sziasztok!
    Kicsit OFF a téma de muszáj leírnom. Röviden, az RTX 2080 Ti eladókról lesz benne szó és a mélységes felháborodásomról!

    Mélységesen felvagyok háborodva az RTX 2080 Ti eladókon! Szeretnék vásárolni egy RTX 2080 Ti videókártyát, hajlandó is lennék megfizetni a jelenlegi árát de egyszerűen nem tudok egy eladóval sem nyélbeütni egy üzletet. Egészen pontosan 4 eladóval vettem fel eddig a kapcsolatot privátüzenetben, de mindannyian jobbnál jobb kamu sztorikkal állnak elő. Szánalmas és roppant bosszantó amit művelnek, várják az RTX 3070/3080 kártyákat, mint a messiást, közben már meghirdették a 2080 Ti kártyájukat. Ám beütött az előre látható bibi, késik a kisemberek számára az új széria. Nos a kedves 2080 Ti eladók gondolom nem akarnak addig sem VGA nélkül maradni, így különböző kamu sztorikkal probálnak időt nyerni az éredklődőkkel szemben, tipikus ilyen sztori a " dolgozok nos-stop hétfőtől vasárnapi, csak jövőhéten lesz talán időm átadni"....amikor ezt kapom már a harmadik eladótól válaszban, sírva röhögök de közben szétb*sz az ideg!
    Mégis mit várnak?! Azt hiszik ha megjelenik a 30-as széria a hazai boltokban is mindenki számára, akkor lesz olyan aki egy öregebb generációért kifog nekik fizetni 300e ft-ot?! Örüljenek ha 1 hónap múlva megkapják a 130e ft-ot a 2080 Ti kártyájukért! Most, amikor lenne egy idióta(személyemben) aki 250-270e ft ajánlatokat tesz a 30-as széria megjelénésének kapujában és zsinorban a 4. eladó pattint le különböző kamu dumákkal, meg is érdemlik mindannyian h rajtuk rohadjon a kártyájuk és csak hatalmas buktával tudjanak tőle megválni! Ezt kívánom mindegyiküknek! :W
    Most már én is úgy vagyok vele, inkább félreteszem a PC-t egy kis időre és megvárom a 3080-at, feladom a 2080 Ti vásárlását!

    [ Szerkesztve ]

    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák