Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Balage76 #8159 üzenetére

    Jó, akkor én csak azt kérdezem, hogy ha a Samsung a TLC technológia mellett tette le a voksát költségtakarékosság céljából, majd az 5 év garanciával árult Pro változatban megmaradt az MLC alapú SSD-knél (nekem ez önmagában elég érv) akkor vajon a Samsung szerint melyik a megbízhatóbb technológia?

    Hidd el én nem arról beszélek, hogy a TLC alapú ne lenne elég bárkinek 3 évig, de amíg a Samsung 840 128GB-os SSD-je 25 ezerbe kerül, egy MLC alapú OCZ vagy Crucial M4 meg mondjuk 28ba addig nincs miről beszélni. Szerintem. Pont. :)

    Ezek a tesztek meg mint írtam nem életszerű körülmények. Nem életszerű az hogy egy SSD-t folyamatosan terhelsz majd megvárod mikor adja meg magát. Az életszerű az hogy naponta használod pár órát, hol keveset írsz rá, hol többet, hol kevesebb hely van rajt hol éppen nincs, valamint rengeteget számít az is hogy az alapvető SSD kímélő beállításokat beállítja-e a felhasználó vagy fogalma sincs róla. Ezek mind csak idővel fognak kiderülni a vásárlói visszajelzések alapján.

Új hozzászólás Aktív témák