Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    udv a topiknak,

    R5 5600(X) + 32 GB 3200 CL16 + MSI B550 Tomahawk/Gaming Plus kombo alá keresek Gen 4-es NVMe SSD-t, altalanosabb jellegu felhasznalasra. ami jelen esetben netezes sok tabbal FF-ban (atlagosan 100+), YT multi tab qHD felbontasban, ahol tamogatott, neha par regi jatek 2010 elottrol, esetleg alkalmankenti film/sorozat nezes, valamint GNS3/Eve-ng + VM kombo a melohoz lab-ozni.

    ugy latom, MLC-s már szinte nem is kaphato - hogy hogy tudja a Samu a TLC-t 3-bit MLC-nek irni, inkabb nem is kommentalom. illetve rovid keresozes alapjan azt latom, nincs baj a jo TLC-s meghajtokkal sem.

    hosszu tavra (5+ ev), illetve potencialisan tobb konfig kiszolgalasara tervezem, ezaltal az 5 ev gyartoi gari fontos szempont, valamint a 4K random IOPS minel magasabb mutatoja. ha jol tudom, ez mutatja meg igazan, h hetkoznapi O/S I/O feladatok alatt mennyire teljesit jol egy modell, ugye?

    amikre gondoltam, az a Samsung 970 Evo Plus, 980, 980 Pro. aztan kisebb kutatomunka utan felfedeztem, h ebbol csak a 980 Pro, ami Gen 4-es, a tobbi sajna nem. ez az en felhasznalasi teruletemen mennyire tud kiutkozni?
    esetleg egyeb modell/marka, ami a radarom ala kerulhet?

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák