Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    válasz Graphics #59810 üzenetére

    Mondjuk ár alapján én is gondolhattam volna, ez a Netac is ennyibe került, mondjuk ez itt egy helyi boltban volt, a BX500-as viszont webshopban annyi.

    Továbbra sem látom, mi alapján ajánlott egy SSD - bocsi, hogy még mindig itt tartok, de azon túl, hogy a gyártó behatárolható, mi indokolja még, hogy ajánlott legyen? Úgyértem a másik se lassabb. A gyakorlat nem mutatja, hogy nagyobb eséllyel szállnának el, rengeteget beépítettem az olcsóbbakból, nem volt gond egyikkel sem, 3 év gari van azokra is.

    Konkrétan nálam az esetenként jóval nagyobb méréri értékeknek az a titka, hogy a Fury a maga idejében volt jó SSD, és most már egy alsópolcos is túlteljesíti azt a szintet? Ez a számbeli különbség a gyakorlatban hozna valamit? Én most egyértelműen gyorsabbnak érzem, de a Fury szinte tele van és egy megfáradt rendszer fut rajta, a Netac üres, és egy friss OS van rajta.

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák