Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz NandorHUN #59190 üzenetére

    A Crucial MX500, és a SanDisk Ultra 3D simán vehető. Utóbbi a WD Blue 3D-vel egyezik meg, ami itt a topikban ajánlott típus.

    Fotószerkesztésre elég lehet a SanDisk Plus is, de annak elég lutri lesz a belseje, árulták már mindenféle NAND-dal, MLC, planár TLC, 3D TLC. DRAM cache nincs rajta, ami random fájlműveleteknél rontja a teljesítményét, de ez fotószerkesztésnél nem lesz érdekes. Mivel a gyártó hivatalosan nem közöl róla semmit, ezért azt kell fetételezni, hogy planár TLC NAND-dal jön, ami sose valami sebességbajnok és az írásterhelhetősége is kicsi (bár átlag felhasználáshoz viszont elég).

    Ha nincs nagy árkülönbözet, max. pár ezres, akkor inkább az MX500-ra vagy SanDisk Ultra 3D-re vagy WD Blue 3D-re menjél rá, mert azok középkategóriásak, míg Plus csak belépő kategória, igaz azon belül meg nem vállalhatatlan, csak tapasztalat nincs sok vele.

    (#59191) metrion: ezek közül mindegyik vehető. A KC600-zel nincs tapasztalat, azért nincs csak az ajánlottak között, meg az ára még nem állt be olyan kedvező szintre, az SU800-nak meg semmi baja, de mivel az Adata SU szériáknál többről is kiderült, hogy szériahibás, SU650, SU900, és voltak döglött modellek SU700-ból is, ezért nem merjük tutira ajánlani, annak ellenére, hogy az SU800 sokáig ajánlott volt a topikban, és nem volt rá panasz. Az MX500, meg a WD Blue 3D viszont minden további nélkül ajánlott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák