Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz K Norbi #58778 üzenetére

    A TLC lassabb meg kevesebb írást bír, de a gyakorlatban, az átlag felhasználónak nem rosszabb. A TLC NAND gyengeségeit el lehet fedni SLC NAND cache-el, meg DRAM cache-el, így aki nem dolgozik túl nagy fájlokkal, meg nem ejt meg túl sűrűn óriási fájlmásolásokat (több tíz GB), annak teljesen jó a TLC is, különösen a 3D TLC, amivel az SSD-k 95%-a szerelve van, ennek még az írásterhelhetősége is jobb.

    Mint már mondtam, nem olyan rossz az a Fury SSD, amit vettél, az is teljesen jó, hogy egy modern rendszert felgyorsítson, OS néhány mp. alatt bootoljon, progik azonnal a képernyőre vágódjanak, játékbetöltés pár mp.-re gyorsuljon. Annyi, hogy szerintem a te esetedben túlárazva vetted, de azért az sem volt túl vészes.

    (#58779) Piftuka: a 2,5 colos kivitel az MX500-ból nem annyira melegszik. Laptopban azért lehet vele gond, ezt gépe válogatja, hogy melyikben mennyit tud szellőzni, mennyire melegednek mellette más alkatrészek. A nagy fokú melegedés az MX500-at inkább M.2 SATA kiszerelésben érinti.

Új hozzászólás Aktív témák