Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz Dareiosss #47613 üzenetére

    Nem azon múlik, hogy beleírja-e ezt az egy mondatot az automata e-mailbe, ezt értsd már meg, kérlek. Az számít, hogy mi van az ÁSZFben, amit elfogadsz a rendelés leadásakor. Elhiszem, hogy megkaptad a laptopot, de valószínűleg azért, mert ott a visszaigazolás egyből szerződést is jelentett köztetek az ÁSZF szerint. Azok akik nem akarnak különböző fórumokra rohangálni ilyen esetekben, eleve 2 körös visszaigazolást írnak az ÁSZFbe és csak a 2., kézi email számít a szerződés megkötésnek.

    Az EDnél elég hülye módon megfogalmazva, mert ellentmondás van a két pont között, eleve nem is értem, hogy egy ekkora cég, hogy írhat ilyen hülye ÁSZFet (pont ezért kétlem, hogy bármit is benyelnének önszántukból, ha még erre sem bírtak pénzt áldozni). Szerintem elírásra fognak hivatkozni és ha valaki beleáll, akkor lehet tovább lépni. Viszont, egyáltalán nem biztos, hogy ebben az esetben azt mondja majd ki a hatóság, hogy a piaci ár fele nem tűnik fel egy tudatos fogyasztónak és jogos a követelése.

    Az összeg meg ~ 10k Huf, szóval... szerintem már bőven túlbeszéltük ezt offban, én elengedem, aki rendelt és megkapja, az használja egészséggel, aki pedig nem sajnálja az időt és beleáll az ED-be 10k Hufért, annak egy kalappal kívánok, mert ha nyer, akkor legalább lehet, hogy végre összedobnak a srácok egy értelmes ÁSZFet.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák