Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Whysperer #46118 üzenetére

    Játékokra több mint elég, szerintem a 256 gigás mérethez képest a TBW limitje sem annyira szörnyen alacsony (80 TBW, míg a 850 EVO-nak 75 TBW), és ahogy nézem, 5 év gari jár rá, egyéb specifikáció sem tűnnek rossznak. Már ha annyira ragaszkodsz az M.2 NVMe-hez és a WD-hez, meg a lapod is tényleg támogatja az NVMe-t. Leginkább attól függ, hogy mennyiért tudsz hozzájutni. Az a ~28 ezres ár, amit az általad linkelt oldal nálam mutat GBP-ben (£80), az korrektnek tűnik érte.

    A WD-t azért nem szoktuk ajánlani, mert se rendes firmware-támogatás nincs hozzá később, meg az SSD-SMART infós programok sem ismerik fel. Vagyis most nézem, hogy a WD Blackhez van ez a WD SSD Dashboard windowsos szoftver, tehát mellékelnek már hozzá gyári szoftvert (régebben semmilyen szoftver nem volt az SSD-ikhez elérhető), de azt nem tudom milyen részletes infókat nyújt, mennyire használható. Egyébként az OEM SSD-kre rá lehet nézni, pl. Live Linuxszal, bár az alatt NVMe SSD-kkel nincs tapasztalatom.

    Vedd meg, próbáld ki, majd számolj be a tapasztalatokról. Szerintem itt a fórumon te leszel az első, aki ilyet vesz, így most első körben te leszel a kísérleti egér, min„k” többiek meg okulunk.

Új hozzászólás Aktív témák