Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    @ (#36315) ló úr: Azt értem, hogy nálam a SATA2 limitálja, ezért a 250MB/s körüli értékek, de hogy az alacsonyabb értékek miért magasabbak nálad, az nem tiszta. Nem úgy van ez, hogy pl az én vezérlőm tudja ezt a 250MB/s-t a gyakorlatban, és ami alatta van az már az SSD számlájára írható?

    @ (#36316) zoltanz: Lemértem úgy is, főleg az írás sebessége változott.

    Arra tudtok valami logikus magyarázatot, hogy a V300 miért nem ajánlott, a Fury viszont miért ajánlott, amikor kb ugyanazt tudják? A linkelt teszt mennyire tekinthető mérvadónak? Szvsz én hiába veszem meg a drágát, sokkal nem lennék beljebb, érzésre itt már nem a vinyó a szűk keresztmetszet.

    Féleértés ne essék, nincs semmi bajom a Fury-val, de beépítettem pár V300-ast, és azokkal sem volt semmi gáz, sőt azóta sem jött vissza rossz vélemény róluk. Nyilván az átlag felhasználó nem teszteli minden nap programokkal, csak használja. Ha nem olvasom a topicot, én is a V300-ast veszem, mert arról van saját tapasztalatom, illetve árban gyakorlatilag ugyanaz, mint a Fury.

    [ Szerkesztve ]

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák