Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenki!

    A topicban javasoltaknak megfelelően vásároltam egy Kingston HyperX Fury-t.
    A Win7 telepítése egyáltalán nem volt eget rengető sebességű, gyakorlatilag nem települt sokkal gyorsabban, mint egy HDD-re raktam volna. Aztán maga a rendszer sebessége sem nyűgözött le, de amint feltelepítettem a legfrissebb AHCI drivert, érezhetően gyorsabb lett, és a teszt is nagy különbséget mutat.
    Sajnos sikerült letörölnöm az alap Windows driveres screenshotot, de az olvasásban nem is annyira, inkább az írásban lett némelyik érték duplája így a friss driverrel.

    Így fest most a dolog, pislantsatok rá, ez kb vállalható egy Fury-val egy HP DV7-esen?

    Aztán amikor már megvettem az SSD-t, utána olvastam ezt a tesztet. Nem tudom, mennyire hiteles, de itt a Fury a mezőny végén kullog, és a másik dolog, amit nem értek, hogy a teszt szerint a V300-as kb ugyanannyira gagyi, mint a Fury. Mindegy, ettől függetlenül nem bántam meg, és amúgy se akartam többet áldozni rá, csak kicsit fura nekem, hogy ennyivel gyengébb a mezőnytől, mégis ajánlott, meg aztán a V300-as agyon van fikázva, közben meg ugyanolyan a teszt alapján, mint a Fury...

    Érzésre most már inkább CPU limites a DV7-esem, de érezhetően gyorsult a rendszer így SSD-vel, kb ezt is vártam, tudtam, hogy azért nem fog szárnyalni tőle. :) Továbbra is úgy gondolom, túl van sztárolva ez az SSD-dolog, megfordult nálam jópár SSD-s gép/noti, de a komolyabbak sem voltak annyira gyorsak, hogy ne lehetett volna követni, homokóráztak azért azok is.

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák