Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Gus-T. #31954 üzenetére

    A megjegyzésben annyi áll, hogyha M.2-es SSD-t csatlakoztatsz, akkor a PCIE x16_3 feliratú port(fekete PCIE port a deszkán) nem lesz használható(le lesz tiltva).

    Az említett Samsung SM951-es meghajtó esélyes, hogy OEM meghajtó és mint ilyen, nem a Samsung biztosítja a támogatást hozzá.

    gurabli #31956
    Az SSD-ken lévő oldalfuratok valamint SATA táp- és adatcsatlakozó mindig az eszköz aljához van pozicionálva, így lényegtelen milyen magas egy SSD.
    Egy Caddy, amibe 9,5mm magas eszköz is rögzíthető, abba egy 7mm magas eszközt is ugyanúgy lehet rögzíteni gond nélkül. Ritka kivételek azon Caddy-k, ahol amolyan "bepattintós" rögzítés van, mert ott csak a 9,5mm magas "csattan" be rendesen a helyére, egy 7mm-es csak "lötyög" bennük, de ezen elcseszett Caddy-k igen ritkák szerencsére.

    Amúgy meg először győződj meg róla, hogy az ODD portja milyen sebességű, mert teljesen megszokott/bevett eljárás, hogy nem feltétlenül SATA3-as vagy 2-es. Ha biztosan tudod, hogy SATA3-as, akkor végül oda is teheted az SSD-t, de nem ez a megszokott dolog, hanem a HDD megy a Caddy-be és az SSD a HDD helyére. (Persze azt nem tudom, hogy milyen laposról van szó, és esetleg nem is szedheted ki a HDD-t garanciavesztés nélkül például...)

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák