Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz baboss #3082 üzenetére

    "Rakjam át az x4-be ? hátha ott működik ?"
    Elsőre mindenképp, hátha úgy megszűnik a gond, ez lenne a legegyszerűbb.(mármint az SSD-t az x4-be) :B A melegedés minden esetben rossz jel, de majd kiderül. Ha esetleg az x4-ben sem működne(továbbra is világít a piros led), akkor se állíts át a kártyán semmit. Ha van lehetőséged, akkor egy másik konfigban is ki kell próbálni, ha ott is gond van és világít továbbra is, akkor RMA alá esik, azaz -mivel garanciális még gondolom- ezt azonnal szokták cserélni. (Sajnos az is benne lehet a pakliban, hogy a VGA sem véletlenül szállt el, lehet a PCIE portok pusztulnak és rántják magukkal a rájuk kötött eszközöket)

    jeni
    3. generációs PCIE portos deszkákon nem nagyon tesztelik, mivel ott már az alaplapgyártók is ügyeltek erre(az általad említett deszkán is PCIE 3.0 van) Csak akkor tesztelnek, ha érkezik hibajelentés a supporthoz.
    Másrészt meg ha valaki PCIE-s SSD-t vásárol, akkor illik utánajárni még a vásárlás előtt ilyen dolgoknak, hogy utólag ne legyenek gondok. Ha meg alaplap csere előtt is áll, akkor érdemes olyan alaplapot választani, amin van külön x4-es PCIE port, esetleg x16-os ami tudja a x4-et is...

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák