Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz icons #1788 üzenetére

    Alapvetően az ajánlott SSD-k közül bármelyik megfelelhet, esetleg Samsung 830 esetén érdemes annak utánajárni, hogy a Slim Caddy-be nincs-e akadálya a stabil rögzítésének, lévén, hogy a Samsung 830 7mm magas.

    "Illetve a Samsung PM800as (láttam egyet, amiben benne van rackben) nagyon felejtős?"
    Én az mSATA PM800-ra gondoltam automatikusan, ezért nem értettem a rack-es dolgot... A nem mSATA-s PM800-asnál korszerűbb SSD-ket találsz az ajánlásban, szvsz nem érdemes már megvenni. (Főleg nem használtan, ha úgy lenne)

    aginor
    A topik első hozzászólásában sok hasznos infót, leírást, bejegyzést, cikket stb találsz.

    Egon
    Ez nem kötelező és nem úgy kell érteni, hogy pl megduplázódik a HDD olvasási- és írási sebessége Marvell vezérlőn. Nehéz megfogalmazni, hogy mit is tapasztalsz egy HDD esetén Marvell vezérlőn, de talán úgy lehet valahogy leírni, hogy "elcsendesedik" a HDD, olyan "nyugodttá" válik, olyan "finoman" fog a lemezműveletek során viselkedni.
    Ha a kipróbálod, akkor töredezettség mentesítsd a HDD-t (ez vezérlőtől függetlenül jó hatással van a HDD élettartamára), kösd át a Marvell vezérlőre és telepítsd a Marvell AHCI driver-t. (Ez szükséges, hogy a Marvell vezérlő úgy dolgozzon, ahogy kell)

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák