Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    Sziasztok!

    Születésnapomra (07.20) szeretném magamat meglepni egy Samsung 830-as sorozató 128 GB-os SSD-vel. Ez lesz az első SSD-m, ami egyenlőre egy SATA2-es alaplapra fog csatlakozni. A jövőben (1-2 év) előfordulhat, hogy lesz alaplap csere és ezért vennék már most SATA3-as SSD-t

    A kérdésem csak az lenne, hogy logikus mondjuk az amúgy is kicsit régi telepítésű, teleszemetelt Win7 64 bit Ultimate rendszeremet még az SSD beszerelése előtt újrarakni és azután klónozni az SSD-re?

    Az Oprendszerrel amúgy nincs problémám, minden elgurul szépen rajta, csak szeretném a fürgeséget növelni, sőt 64 bitről lehet visszaállok 32 bitre, mert jelenleg csak 2 GB rendszermemóriával vagyok el és nagyon semmi előnyét nem tapasztaltam a 64 bites rendszernek. A 2 GB memóriát meg a 32 bites is meg tudja címezni.

    Másik kérdésem: SSD-re telepítés/használatba vétel után is felrakható újabb firmware, vagy jobb lenne előtte végrehajtani?

    Esetleg az SSD-nek megfelelő optimalizáló beállításokat előre be lehet állítani vinyóval is és utána klónozni? Vagy elég az első boot után ezeket meglépni és kész?

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák