Új hozzászólás Aktív témák

  • Balage76

    senior tag

    válasz fifth81 #10184 üzenetére

    Nem került ki a listából, csak egy jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkező itteni szakértőnél bukkantak fel hibás darabok. Amíg több visszajelzés, bizonyosság nem érkezik ezzel a hibával kapcsolatban, addig érthetően nem változik az ajánlási lista (amúgy is kb fél évente szokott csak frissülni).

    A gyártói megbízhatósági sorrend is az amit írtam. Az OCZ a három közül messze a legmagasabb meghibásodási mutatókkal rendelkezik, bár kétségtelen hogy az utóbbi időben sokat javultak és a Vertex 3 is a jobb minőségű termékeik közé tartozik.

    Garancia szempontjából számodra a legfontosabb a kiskereskedelmi pont, ahol majd megvásárolod a terméket, az ő hozzáállásukon múlik, hogy az esetleges problémáddal mennyit kell szenvedned, mire számodra megnyugtató lesz a megoldás. Gyártói szemszögből mindhárom egyforma, hiszen mindegyik 3 év garanciát biztosít a termékeire.

    A 23900 forintos árú Samsungos helyek normálisak, megbizhatóak mögöttük közvetlenül a gyártó áll. Ők jellemzően árulják a másik két gyártó termékeit is, ilyenkor érdemes megfontolni, hogy az a párszáz forint amivel drágábbak a többi, az árgépen esetleg előrébb lévő cégeknél, az megéri-e a nyugalmat. De ez megint csak pénztárca függvénye.

Új hozzászólás Aktív témák