Új hozzászólás Aktív témák

  • kivlov

    aktív tag

    válasz liszi70 #51948 üzenetére

    Olvass utánna a szinkronizálási folyamatoknak...

    Tükrözés A-ból B-be azaz a tükrözni kívánt adatokról készít tükör másolatot.
    Egyetlen szinkronizáló sem fogja neked összeszedni azt amit te összevissza szétdobtál egy másik hdd-re, ennek nincs is értelme, mert nem erre találták ki a szinkronizálást.
    Amit a neve is mondja adott egy eszköz tartalmát amit más további eszközökre szeretnél szinkronizálni, hogy ott is ugyanabban a formában legyen tárolva, na ha ez megvan utánna az azonos mappastruktúrából már tud oda vissza szinkronizálni.

    A program honnan tudná kitalálni neked melyik fájl hol legyen éppen ami a A meghajtón a gipszjakab mappában van vagy a B meghajtó mézga mappában van éppen jó helyen? illetve lehetne ilyet de akkor minden egyes fájlnál meg kellene kérdezni most neked melyik a szimpi helye itt vagy ott?

    a szinkronizálás lényege hogy egyszer létrehozott mappastruktúrát tudj hatékonyan használni több helyen is akár munkafolyamatként hogy ha hol itt hol ott dolgozol mindig mindenhol meglegyen a változás követése de ehhez rendszer kell, nem esztelenül összevissza pakolni itt is ott aztán reménykedni hogy majd valaki szétválogatja. :R

    A képen is látható balról jobbra akarsz tükrözni ergó ami nincs meg a jobb oldalon azt oda kell másolni, azt meg honnan tudhatná hogy neked egy 23. almappában már ott van talán?

    Rendezd össze a fájlokat ami elsőre sok meló lesz de ha már megvan egy helyen minden azonos mappastruktúrában akkor már könnyen fog menni....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák