Új hozzászólás Aktív témák

  • SpaceJam

    aktív tag

    válasz energomatt #48855 üzenetére

    Az egyrész oké, hogy tűzfalat használsz a fenti ajánlás alapján, de mi menne a háttérben? Az alap, hogy online játék mellett a böngészőt, vagy legalábbis a sok erőforrást lefoglaló youtube és facebook jellegű oldalakat bezárod, ahogyan a torrent klienst is, és az esetleges szinkronizáló programokat. Meg rácsapsz a sorozat-évadokat pont akkor letöltő családtag szabadon választott testrészére.

    Nade ezen kívül mi a fene töltene, amit így kellene tiltanod? Még a Comodo IS (ha telepítenéd, a leírást mindenképp olvasd el!) is olyan, hogy ha gamelsz, akkor nem frissít alapból, ráadásul ott van a game módja is, ami az értesítéseket is visszafogja.

    Ezek alapján tehát nem tudom elképzelni azt a káoszt, ahol egy tűzfal segítene. Sokkal inkább a normális, letisztult telepítés oldaláról kezdeném a dolgot, aztán netszolgáltató / router cserével folytatnám, ha ezzel van gondod... meg nyilván nem árt tudni, hogy milyen típusú programok futnak a háttérben. Pl. egy netrádió semmi vizet nem fog kavarni, de egy másik játékkliens automatikus frissítése már lehet.

    [ Szerkesztve ]

    neszetools.hu ● pc360.hu

Új hozzászólás Aktív témák