Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Postas99 #47590 üzenetére

    Korábbi melóhelyemen google naptárat használtuk ilyesmi funkcióra: asztali gépen böngészőben megnyitva a bevitt "foglalásokat" simán egérrel lehet áthúzni máshová, időtartamát rövidíteni/hosszabbítani, lehet az időpontokat/alkalmakat/feladatokat rendszeresség szerint ütemeztetni (pl. minden hétfőn vagy minden hónap utolsó hétfője stb...). Több emberhez/helységhez/stb... lehet alkalmakat/időpontokat/feladatokat rendelni eltérő színezéssel, hogy első ránézésből látható legyen melyik bevitt időpont/alkalom/feladat kihez/mihez tartozik.
    Természetesen bármikor ki/be kapcsolható melyik látszódjon éppen.
    Előzetes figyelmeztetést is be lehet állítani az egyes elemekhez, hogy még véletlenül se maradjunk le róla. A figyelmeztetések előzetes ideje elég tág határok között állítható. pl. születés/névnapot napokkal/hetekkel korábban is jelezheti, akár többször is, hogy legyen idő ajándékot keríteni stb...

    A felvitt elemekhez megjegyzéseket, helyadatokat, résztvevőket, stb. lehet részletezni, ha szükséges.
    Az elemeket lehet másolni, ezáltal újabb azonos elem létrehozása egyszerűbb ahol már csak a dátumot/időpontot kell megadni

    Mondjuk kategóriákat nem hoztunk létre az egyszerűbb bevitelhez, nem is tudom van-e ilyen funkció beépítve. Viszont az alkalmak/időpontok/feladatok elnevezése alapján (természetesen konzekvensen ugyanazokat a neveket használva) szép kis statisztikát tud készíteni azon időszakokra, amire éppen kíváncsiak vagyunk.

    Mivel okostelón is lehet szerkesztgetni és meg lehet osztani egymással naptárakat, így mindig percre pontosan lehet látni a beosztást.

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák