Új hozzászólás Aktív témák

  • kezdosql

    tag

    válasz Vertigo18 #40085 üzenetére

    Inkabb off-ba teszem:

    Amolyan "family tracking". Nem értem, hogy miért egyből az illegális kémkedés ugrott be neked, egyáltalán nem akartam ilyesmit.

    Korabbi valtozatai ugy neztek ki, hogy az "aggodo" apa/anya felbontotta a csaladtagok osszes leveleit, teteles telefonszamla kivonatot kert es lenyomozott minden telefonhivast, hogy ki es miert hivta, es eljutott odaig, hogy a teljes rokonsagal csakis egyedul o tarthatott kapcsolatot.

    Fokozhatod mohuldas nyomkovetessel, sot magannyomozos megfigyelessel is, de akarhogy festegetheted, ugyan azt csinalod.

    Azt meg nem is értem, hogy minek írsz ilyeneket, hogy a Rendőrség ne foglalkozna ilyennel, ha "megmutatom az adatokat"... Ez nevetséges!

    Nem nevetseges, hanem inkabb szomoru, hogy arra se veszed a faradsagot, hogy elolvasd, amit leirtam.

    Megirtam, hogy jo nehany eve vannak ilyen weboldalak az elveszett/ellopott mobilok lenyomozasara. Sokan leirtak a tapasztalatukat, hogy hiaba mentek vele a rendorsegre, kozoltek veluk, hogy majd felveszik a jegyzokonyvet, majd ok kikerik a szolgaltatotol az adatokat, es majd lefolytatjak a nyomozast. Csak azoknak sikerult visszaszerezniuk a mobilt, akik testes segitseggel odamentek az adott hazhoz es mikozben az illeto bizonygatta, hogy fogalma sincs rola, felhivtak a mobilt, ami szepen hangosan csorogni kezdett. Szemelyes rahatasra rendezodott az ugy.

Új hozzászólás Aktív témák