Új hozzászólás Aktív témák

  • kezdosql

    tag

    válasz Vertigo18 #40050 üzenetére

    Gondolom, nem veletlen, hogy nem kaptal ra valaszt, mert az illegalis, amit akarsz.
    Kemprogramot, vagy hasonlokat nem szeressuk, mint ahogy jogtalansagot sem.

    Ha "biztonsagra" vagysz, nem igazan ertem, miert nyomkovetesben gondolkodsz. Az nem biztonsag, hanem a 2011 utani amerikai mezesmadzagok egyike, ami ilyesfajta hazugsagokkal vet ra milliokat a szemelyes adataikrol valo lemondasra. Iphone5-tol tudtommal mar a kutyuben be is van epitve, de vannak kulon weboldalak, amik ilyen szolgaltatast nyujtanak azzal az indokkal, hogyha ellopjak, es be van kapcsolva, akkor megnezheted, hol van. Azonban a rendorseg ezzel nem foglalkozik, hiaba mutatod nekik az adatokat.

    A szolgaltatas nyilvanos, csak amerikai webszervereken fut, a lenyeg, hogy minden mobil tulajdonosa regisztralhat es megcsinalhatja a profiljat es orulhet, hogyha elveszik a kutyuje, akkor talan megtalalhatja.
    Kis aprosag, hogy ezzel sajat maga ad felhatalmazast cegeknek adataihoz es kapcsolataihoz valo folyamatos es tartos hozzaferesre.
    Bar, ahogy elnezem, sokan rohannak win10-et venni es nem zavarja oket, hogy abban eleve az szerepel, hogy a program hasznalataval nemcsak minden adatat atadja a ms-nek es partnereinek, hanem le is mond mindenfele szemelyes jogarol. Ugy latszik, a mezesmadzag mindig fontosabb, mint az ertelem. ;]

Új hozzászólás Aktív témák