Új hozzászólás Aktív témák

  • ALFA

    senior tag

    válasz bluemirage #39047 üzenetére

    Sokat vaciláltam, de most úgy döntöttem, válazolok rá. :W

    Persze, lehet programokat ajánlani, csak illik elolvasni a kérdést, és meggyőződni róla, hogy az ajánlott program az arra megfelelő-e.
    Az általad ajánlott program egy dilettáns semmiség az outlookhoz képest, miközben a programozó azt hirdeti, hogy jobb annál.
    Nem igaz. Az outlookban integrálva vannak a funkciók, az általad ajánlottban egymás mellett van, egymástól függetlenül pár program.

    Az eredeti keresésemhez a régi 2000-es outlook jó lett volna, ha van benne lehetöség integrált lekérdezésre is. Sajnos csak arra van lehetöség, hogy a naptrba vagy a feladatokba be lehet emelni a cimjegyzékben található elemeket.

    Az ideális megoldás az lenne, ha a cimjegyzékben található adatoknál lenne keresési lehetöség, hogy mikor és hol szerepel a naptárban és milyen feladatai voltak-vannak, stb.

    Az eM és más ajánlott programok kipróbálásánál is hasonlót tapasztaltam, majd tovább keresgélve először azt hittem, az eM fizetős verziói között szereplő mysql alapú megoldás már ágyúval verébre kategória, de pár nap gondolkodási szünet után visszatérve úgy látom, lehet, hogy mégis egy bonyolult sql használata a megoldás.
    Nekem azért ez már inkább "gombhoz-kabátot" módszernek tűnik, csinálnak egy "dizájnos" naptárt, ami szép, színes, szagos, és amikor megkedvelik, és kérik, hogy most már valami hazsnálható is kéne, akkor azt mondják, hogy jó, fizess és telepítünk egy sql-t hozzá.
    (Talán azért, mert ha a sql program megvan és szépen működik, az nem érdekel senkit, sőt elvárják,hogy a dizájn is ingyen legyen hozzá? :U

    Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?

Új hozzászólás Aktív témák