Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz aviator #36599 üzenetére

    Chrome-ban/Operában Ctrl+Shift+I az oldalon, a megjelenő panelben az Elements fülre kattintasz, Ctrl+F, beírod az mp3 szöveget, és az első találat a felvétel linkje lesz. Megnyitod azt egy másik fülön, és az lejátszó felületére jobb gombbal kattintva lesz mentési lehetőség. Vagy kézzel állítod össze a címet:

    http://stream001.radio.hu:443/stream/YYYYMMDD_HHMMSS_C.mp3

    Ahol az YYYYMMDD helyére a dátum kerül (az esetedben 20160117), a HHMMSS helyére az időpont (160000), a C helyére a csatorna (3).

    Ilyen kérdések feltétele előtt illik megnézni az oldal felhasználási feltételeit, mert könnyen wareznek minősülhet a kérdésed. Szerencsére itt ez nem áll fen, a Médiaklikken elérhető tartalmakat magáncélre lementheted:

    "A szellemi alkotások a honlap rendeltetésszerű használatával velejáró olvasáson, képernyőn történő megjelenítésen és az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen, továbbá a személyes - nem-kereskedelmi - célból történő merevlemezre történő lementésen és kinyomtatáson túl semmilyen egyéb formában nem használhatóak fel vagy hasznosíthatóak a jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélyének hiányában."

    "Szépen" néz ki a 443-as porton szolgáltatott HTTP :U

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák