Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz Mr X #18824 üzenetére

    csak az a gond, hogy ha valaki erre programot írt, akkor annak minden zenével működnie kell, nem csak egy-két egyértelmű esetben. az előadó neve, vagy szám címe is elég szubjektív kategória, mert sok zenekar van, akinek van egy teljes, hivatalos neve, meg egy rövid, gyakorlatban használt, vagy ugyanígy a szám címeknél is.
    épp ezért én is úgy tudnám elképzelni, ahogy írtad, hogy a találat alapján javaslatokat listáz ki, és te kiválasztod, hogy melyik az. (csak így is minden számmal külön kell foglalkoznod, elveszik a "tömegesség" előnye...)

    az mp3 tag editorral lehet tömegesen szerkeszteni a fix infókat (pl egy albumon belül előadó, év, stílus stb.), tehát azokat a paramétereket, amik állandók be tudod írni. a szám címét pedig copypaste-el a gyorsan lekapod a fájlnévből mindegyiknél. (ezt sajnos minden számnál egyesével el kell végezni). jobb ötletem nincs manuális megoldásra.

    illetve a total commanderhez van egy mp3 plugin, ami a csoportos átnevezésen belül a fájlnévből csinál tag infót (de lehet, hogy csak fordítva, a tag alapján generál fájlnevet a megadott formátumra, erre már nem emlékszem, ki kell próbálni.)

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák