Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Allihoppa #163493 üzenetére

    amit a legtöbb ember szebbnek tart

    A nem vak emberek halmaza lesz ez :P

    vannak néhányan akik azt vallják, hogy neki az nem valósághű, ezért nem tetszik neki

    Ők azok, akik látták már azt az iszonyat kevés profi TN kijelzőt 1 köbmilliárdért laptopban, ami tényleg álomszép. Én úgy 10 éve űzöm a bulit, azon belül is nagyon sokat kijelzőket. Láttam vagy 3 ilyet, mind 800k feletti árcédulás notiban, ebből az egyik olyan AW volt, amiből 2 darab jött az országba. Összesen.
    De sejtéseim szerint többségüknek csak a kötelező ellentmondás tetszik.

    Most lehet beszélni a százalékokról, de aki nem fotó vagy videóvágásból esetleg nyomdászatból annak szerintem irreleváns.

    Felesleges százalékokról beszélni ezért nem is szoktam ezt felhozni. Egyszerű paraszt ember leül, megnézi a 2 kijelzőt, az egyik egy okádék a másik meg szép. Ennyi. Az összes IPS meg VA cserém max 10%-a volt amiatt, mert az illető ezen dolgozni akart. Egyszerűen az emberek egy idő után megunják, hogy a családi fotókat sem tudják visszanézni, olyan invertált és színtelen hulladék szemét a legtöbb alapáras kijelző. Anyám szocmunkás. Olyan magasságig van beoltva a tech világa ellen, hogy nem igaz. Annyit tud ő is és a munkatársai is, hogy neki valamiért olyan gépe van, amin szépek a dolgok. A többiek céges gépén pedig szutyok.

    Kezeket fel hányan tudják mi az a koloriméter. És akkor itt lett a vége szerintem a bulinak, sRGB meg Adobe tereknek stb.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák