Új hozzászólás Aktív témák

  • Geri89

    aktív tag

    válasz Jovanny2 #17583 üzenetére

    1 év gari jár hozzá alapból, feltételezve, hogy első indításkor elindul, utána 1 év alatt minden bizonnyal nem fog tönkremenni.. Mindenki azt mondja itt, hogy alig bírják ezek a "kínai klímák", de van velük valós tapasztalat is? Vagy csak mert Kínai és olcsó, és nem a szerelőnek van a készüléken haszna, ezért sz.r? Volt itt olyan aki panaszkodott ezekre a klímákra?
    Nálunk a cégben 4 (vagy 5?) éve van fent egy szintén Metros inverteres Vortex csoda, ami akkor kiárusításban 90e ft körül volt, azóta is hibátlanul teszi a dolgát napi 8-9 órában, a gyárilag hozzá mellékelt csővel. Tisztításon kívül nem kellett rá költeni.
    Az Airfelnek a gyártója a Midea, az Exportőr pedig a Daikin csoport Használati utasítás hátulja, korábban itt már megírták mások, hogy a Midea Blanc-nak lehet egy "átcímkézett" variánsa az idei Airfel gép.

    Nyilván tudni kell helyén kezelni a dolgokat, ez nem egy japán klíma, lehet, hogy nem megy el 8 évet, csak 5-öt, de 66 és 77e Ft-ért szerintem ez igenis bestbuy készülék..Annó ha jól rémlik, itt Windy is megírta, hogy ha 100 alatt hozzá lehet jutni ezekhez, akkor ár/érték arányba nincs jobb..

    És szerintem hiába lesz 8 év múlva a Japánhoz alkatrész, ha komolyabb része tönkremegy, anyagilag úgysem éri meg megjavíttatni, mert egyrészt nem lesz gazdaságos, másrészt addigra a készülék úgyis elavult lesz..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák