Új hozzászólás Aktív témák

  • DV

    senior tag

    válasz Kbali #3901 üzenetére

    Kbali: Tudom, nem Te szeretnel vasarolni, de Garmin-os hsz.-em van.

    Lassan 4 eve van Garmin GPS-em, az elso egy Nuvi 660 volt (de meg megvan) a masik meg most lesz egy eves, nuvi 1690 (kulfoldon hasznalom). Az uj GPS sebessege gyakorlatilag csapnivalo. Mikor megvettem, meg gyors volt, kb 30 sec alatt bebootolt, 3 honappal kesobb mar 2 perc felett volt a bootolasi ido, ezert gariban kicsereltettem (olyan is volt, hogy alagutbol kihajtva csak az auto ikonja volt a feher hatteru kijelzon (tobbszor is), meg mar nem is emlekszem, hogy mi volt a 3.hiba).
    A csere keszulek Februar ota van nalam, de ugyanazt csinalja, hogyha nyomok egy resetet, akkor ujra gyors lesz egy ideig (1-2het), es ilyenkor torlodik a beallitas es a kedvencek konyvtar is (ezt elotte lementettem).
    A tervezesi idovel sem vagyok kibekulve...
    Bluetooth-on keresztul a telefonhoz csatlakoztatva bejovo hivaskor a GPS azonnal ujraindul, de ezutan mar nem (hogyha jon egy ujabb hivas). A masik fel nem hall tisztan, (a telom Samsung SGH-G600), HTC Smart teloval kiprobalva ugyanez a helyzet.
    Tobbet vartam a Garmintol, remeltem a 1690 jobb es gyorsabb lesz, de igazabol a regi 660-as nuvim sokkal jobb sebessegben (nem lassul be idovel) es megbizhatosagban.
    Nuvi Life terkepfrissitesem van es evente legalabb 3-szor jon ki frissites, max. 4x (ugy emlekszem Februarban, nyaron 1x, meg November korul), de sosem reszletezik, hogy mi valtozott, csak altalanos adatokat irnak.
    Egy Tomtom sokkal gyorsabban bekapcsol, de gondolom annak is vannak buktatoi, raadasul nem a legjobb a terkepe Magyarorszagon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák