Új hozzászólás Aktív témák

  • narumon

    őstag

    Sziasztok!
    Elolvastam az összefoglalót de azért biztos ami biztos kérdeznék is egyet. Szóval nekem évek óta probléma az egér kérdés, még pedig azért mert időszakosan (és ez a lényeg) egyszerűen "szaggat" az egér. De talán kezdem az elején.

    Szóval nekem a nappaliban van a gépem a tévé alatt/mellett és leginkább dolgozom vele (videó vágás), kb 3m (max) van a géptől az asztal ahol a bill és egér van. Vettem már mindenféle egeret (igaz nem spec. drágákat , de nem is a néhány ezres kategória - de hajlandó vagyok áldozni rá ha azzal biztosan megoldódik a gondom). Na mármost a problémám az az, hogy néha mintha az egér átvitelt zavarná valami. Van hogy szinte órákig hiba nélkül tudok dolgozni - játszani (semmi fps, leginkább stratégia vagy manager játék), aztán meg van, hogy szétvet az ideg mert nem tudok vele egyetlen pontos mozdulatot sem megtenni. Nem tudom mi a szakkifejezés erre de húzom az egeret, jön egy ideig aztán megáll, aztán hirtelen ugrik egy nagyot. (Tehát nem azzal van gond, hogy elinduláskor lagol). Ugyanezt csinálja a billentyűzet is, tegnap vertem szét mérgemben egy újabb logitech billentyűt, mert az is ugyanezt csinálja; gépelek - aztán a mondat közepén meg már nem ír semmit, aztán mikor eszébe jut akkor megint ír csak 3 szó közben kimaradt. (Tehát itt sem azzal van gond, hogy elmegy sleepbe és az első betű érzékelésére várni kell).
    Próbáltam már mindent elpakolni a gép közeléből (aminél ráadásul a tetején van a vevő tehát szinte direkt rálátás van - mégsem oké valami.

    A kérdéseim tehát
    1) Mi a franc okozhatja ezt - ezeket a hibákat. Többféle egér, billt próbáltam már, volt már költözés, most éppen a gép konfig is teljesen új (a ház is) -a problémák ugyanazok.
    2) Létezik olyan egér amivel megszűnnének ezek a problémák? Azt olvastam, hogy a bill+egér kombó felejtős - nekem nyilván billentyűzetre is szükségem van, de akkor külön-külön wireless legyen? Vagy mindenképpen egy vezetékes? Létezik ilyen hosszú vezetékkel egyáltalán?

    Ergonómiailag szinte mindegy, majd adaptálódom, most éppen olyan van amin csak a két ujjam van rajta a gyűrűs mellette a tenyerem alja meg az egérpadon. (Jah egérpadból is normális van egyébként).

    Köszi a segítséget előre is.

    https://www.facebook.com/Naruvideo

Új hozzászólás Aktív témák