Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz UX #90644 üzenetére

    Az emberek döntő többségének lövése sincs arról, hogy milyen a jó egér. Vagy azért, mert soha nem volt neki olyan, és nincs értelmes viszonyítási alapja, vagy azért, mert ő sincs pontosan tisztában az igényeivel, vagy azért mert rosszul választ forrásokat, amik megvezetik vagy pedig azért, mert nem is érdekli.

    Hidd el, sok éves tapasztalat mondatja velem, és ezért sem nézek olyanokat, mint például az árukeresős vélemények. 10-ből 9-szer fizikai fájdalmat okoz, amit olvasok. Úgy is mondhatnám, hogy agytövön rugdos™. :DDD

    "Úgy néznek ki mint egy klumpa."

    Tőlem lemmingtakonnyal futtatott kecskebakként is kinézhet, ha passzol a fogásomhoz, olyan könnyű, hogy átfújom az egérpadon, és kukába lövök vele mindent is. :DDD

    "Hogy nem megy be oda a kosz?"

    A titka annyi, hogy nem mellette kell fröcskölni szanaszét a macskaszőrős pörköltszaftot. :DDD

    Egyébként meg nem sokkal körülményesebb tisztán tartani, mint egy teli burkolatost. Pár hetente megdörgölöd egy kicsit valami finomabb kefével, három perc alatt megvan, de lehet, hogy sokat mondtam (a Pulsarnál meg alulról is hozzáférsz a tenyértámaszhoz, plusz az oldalak belső felületének nagy részéhez). Félévente két-három fújás sűrített levegő is mehet bele, ha meg nagyon igényes akarsz lenni, akkor mittomén, mondjuk évente egyszer szétszeded, és rászánsz 10-15 percet.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák