Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz UX #90637 üzenetére

    Hát, amennyi tapasztalatom van vele, annyi nekem bőven elég is volt, de igény esetén a Mac-es témában jóval jártasabb Zaied is szívesen lehordja a sárga földig, ha arról van szó, csak kicsit noszogatni kell, mert szégyenlős. :DDD

    "Ha számít a kényelem és a gyorsaság, akkor csakis egér és billentyűzet!"

    VS komolyabb Wacom + makró pad?

    :DDD

    "Valami 21 ezres volt.."

    Lényegtelen, hogy mennyi volt. Meg kell válogatni, hogy mit vesz az ember, de az utóbbi időben azért eléggé összekapta magát a Razer (kellett neki az a Logitech G PRO Wireless, majd G PRO X Superlight, hogy kicsit magához térjen), egerek frontján legalábbis mindenképp. Régen sokkal több vackot gyártottak, de akkor is voltak már remek holmijaik is. Egyebek mellett például ez.

    "Aki olyan ótvar szart kiad a kezéből, az nem kap több esélyt,"

    Csak megfelelő módon kell tájékozódni vásárlás előtt, nem a megérzésre vagy hype-re, netán rossz forrásokra (net nagy része) hagyatkozni. Nekem még nem igazán volt olyan tech cuccom, amit megbántam volna, de ez azért van, mert pénzköltés előtt szinte mindig nagyon alaposan utánanézek a dolgoknak. A kivétel az, ha valami szeretett gyártó papíron jó motyója jelenik meg, netán régóta várom. Azt bekockáztatom nagy rákészülés nélkül, de ezekben az esetekben meg inkább a potenciális fun vezérel, és tisztában vagyok azzal, hogy akár be is fürödhetek; ekkor meg nem a gyártó, hanem az én hibám a történet.

    Viszont akkor a mindenféle márkák ~90 százalékát alapból nyugodtan leírhatod (az Apple is köztük van ám, elég előkelő helyen ;]).

    "Kettőnek a bal egérgomb, egynek a görgő ment szarrá, sajnos. A görgőt nem vállalja a szerviz, pedig mutatta a srác hogy valami 900 forintos kütyüt kell precízen a helyére forrasztani."

    Jól mondja. Egy Alps/Kailh encoder ~6-800 forint, a jó kapcsolók párjának árait meg az előző posztban ecseteltem. Ilyen problémákkal nagyon nem érdemes garanciáztatni, csak ide kell jönni a topikba, és minimális juttatás fejében szinte biztos, hogy találsz valakit, aki megcsinálja neked, és az egered jobb lesz (szó szerint), mint új korában.

    "én a Razorral."

    A te veszteséged. Amiket pl. felsoroltam fent, első osztályú wireless cuccok, rendkívül széleskörű összehasonlítási alap mellett. Egyébként nagyon nem vagyok Razer fanboy. Itt elsősorban G-Wolves és Pulsar love van. Meg remélhetőleg hamarosan Atompalm is.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák