Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz ferni #90607 üzenetére

    Jó, hát itt sok már akkor pro volt, amikor a Valorant pulyák az óvodában gangsztáztak. Émmeg lassan a hamut is mamunak, oszt mégis mindig keresem a könnyebbet-jobbat.

    Bevált neki valami, sok esetben 10+ éve ugyanazt a formát markolja, überbrutált lő, a keze sincs romokban ----> minek variálni? Inkább koncentrál a lényegre, ami a játék. Az ötéves Aurorás időszakomban engem sem mozgatott a csere-bere, mert why? 42 mg/35 sg/(40-)45 lg/70 rail/65 rocket/20 plasma/69 bfg konzisztensen, nem csak pubon, egy Avago ADNS-3090-nel; ennél feljebb hova? Csak aztán már a 74 gramm is fájni kezdett...

    Eligének too light, én meg Pulsar méretet akarok 35 grammal, szénszálas kompozitból, szintetikus zafírkristály papucsokkal. Számomra nincs olyan, hogy "too light", és ezzel vagyunk még így páran. Preferencia. Azzal viszont egyetértek, hogy nagyobb variáció kéne a sub-55 gramm wireless kategóriában, de idővel lesz.

    Meg az sem mindegy, hogy milyen talpak és milyen pad van alatta. Alapvetően 50/sub-50 grammhoz szerintem már picit kellemesebb a lassabb papucs vagy a 4-6 PTFE pötty (vagy ahogy nézem, a Sapphireskates), meg a kontroll szövetpad, bár tegnap este nagyon jól esett a Skoll Mini @ stock tappancsok + 1,5 mm vastag QPad CT-vel a Doomozás. Mondjuk az is igaz, hogy ott nálam a -shorttics mindig aktív, és a carry fractional mouse ticks: offon van, szóval rendesen meg van szűrve a mouse input.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák