Új hozzászólás Aktív témák

  • Evil Snowman

    őstag

    LOGOUT blog

    válasz Csandi #90098 üzenetére

    Jogos, bár ez inkább egyéni preferencia már, de nyilván ez a szép az életben, hogy nem vagyunk egyformák. :K Én jobb szeretem, ha van egy kis ellenállása a switcheknek, legyen az egér vagy billentyűzet.

    Pont ezért tervezem eladni a yellow switches Blackwidow v3 Mini Hyperspeed-et, mert nem egyszer előfordult már, hogy pihentettem az egyik billentyűn az ujjamat és elkezdte azt leütésként regisztrálni. :D Szóval nekem már szokatlanul kevés a 45 g-os actuation force és az 1,2 mm-es actuation point. Előtte volt green switches Blackwidow , meg lila switches Huntsman Mini, mindekettőnek szerettem a switch feeling-jét; de mindkettőnek mennie kellett, mert párom nem szívlelte, amikor hajnali 1-kor még "csattogtam velük".

    Szóval most olyan bill-t keresek, ami 60% vagy 65% form factor-os, BT és wireless módot is tud, silent és 50g-os minimum az actuation force.

    Cherry vonalon ezen kitételek alapján marad az MX Silent Black, Varmilo vonalon meg az EC Rose v2. Ugyanakkor a wireless igény miatt kb nem létezik ilyen előre legyártott bill jelenleg. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák