Új hozzászólás Aktív témák

  • 0xmilan

    addikt

    válasz Synthwave #90055 üzenetére

    Ezt szembol nyomogatod 2 huvelykujjal.
    90 fokkal elforgatva, vakon, 1 huvelykujjal nem teljesen ugyanaz a szitu.

    Persze ki lehet tapogatni mindent, de FPS jatekoknal lehet szokatlan eloszor, amikor a masodperc tortresze alatt kell reagalni. Bar idovel gondolom ugyis kitapasztalja az ember, hogy alap pozicioban hol van az ujja a 12 gombhoz kepest.

    Amugy nagyon tetszik a koncepcio es nem ertem, hogy miert nem terjedt el jobban a 2+ gomb az oldalon. Es nem csak jatekos egereknel, hanem irodai felhasznalasra is. Nincs kihasznalva a huvelykujjban rejlo potencial. Siman lehetne peldaul a 2x2-es matrix a standard az 1x2 helyett.
    Raadasul annak a kettonek az elrendezese is rossz szerintem, amit a legtobb egeren megtalalunk es az 1x2 helyett 2x1 lenne az idealis. A huvelykujjunk "hatul" csatlakozik az kezhez, nem a mutatoujjbol jon le merolegesen, igy fel-le sokkal konnyebben mozog az eger oldalan, mint elore hatra.
    Tehat ahol van is 3. gomb (pl. G502 vagy Basilisk V2), ott az elol levonel meg elorebb rakjak, hogy a leheto legtavolabb legyen. Lehet, hogy ez csak az en fingertip / claw fogasommal szornyu elrendezes es a palmosoknak jobban kezreall, de szerintem meg abban az esetben is elonyosebb lenne a tobb sor a tobb oszlop helyett.

    A Razer Synapse 3 sajnos Windows only, igy Macre, munkahoz nem idealis. Ennyi gombot a Mac Mouse Fix sem kezel elvileg. Viszont a Synapse 2 van Macre is es gondolom, ott is be lehet allitani mindent a HyperShift kivetelevel.

Új hozzászólás Aktív témák