Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Bl@tty #89891 üzenetére

    "miért van a v3 "tiltólistán""

    Nincs tiltólistán, csak az ajánlottak között nincs. Azért az nem ugyanaz. Az ok egyébként egyszerű: csak a szabadon futó görgőben tud igazából többet, mint a V2 (bár annak is lehet állítani a görgőfeszességét, így leglazábban az is majdnem szabadonfutó), cserébe viszont ~10 grammal nehezebb (pedig már a V2 sem egy pihetoll, so...) és még drágább is.

    "Vagy vegyek egy második G402-t?"

    Semmiképp. Nagyon elavult koncepció, és itt nem arról beszélek, hogy gagyi szenzor volna benne. Az pont jó, de a többiről már nem írnék haza képeslapot; filléres mikrokapcsolók, filléres talpak, filléres kábel + egy kisebb féltégla.

    Akkor már inkább egy Basilisk V2, de amúgy olyan nincs, hogy "fingertip/palm átmenet". A fogási spektrum két végletéről van szó, amikhez gyökeresen eltérő egereket szokás ajánlani. Esetleg a kisebb méretű ergók jöhetnek szóba, de ott a jó egerek kb. 100 százaléka elvérzik a három oldalgombnál; ha valaki tud egyről, majd kijavít.

    Ilyen fogások vannak.

    Mindenesetre gratulálok hozzá, hogy a G502-t elvetetted, mert a görgő a legkisebb baja. Talán a normálisabb hardverek közül ez a mm³-enként legtöbb zsellérflashbanget tartalmazó egér; már komolyan gondolkodom rajta, hogy ki kéne venni az ajánlóból (vagy egy külön részt csinálni neki), mert muhh.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák