Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz egymegegy1 #89706 üzenetére

    A szenzor ugyanaz (PMW 3389), bár a Hati S Classicban PMW 3360 van.

    A Hati S-ben a kapcsolók batch-től függően lehetnek Omron (20M)-ek vagy Kailh GM 8.0-k (a Classicban már csak az utóbbiakat fogod találni, Ace-nél szerintem még előfordulhat régebbi sorozatú darab Omronnal, és a Universe Editionben csak az van), a Skoll Miniből tudtommal csak omronos létezik.

    A forma köszönőviszonyban sincs egymással. A Hati S elsősorban fingertip griphez való (és ahhoz top kategóriás), claw inkább csak kisebb kézzel lehet komfortos igazán, mert a tenyértámasz legmagasabb pontja nincs eltolva a far irányába, szóval nem fekszik fel túl jól a tenyered tövére, nincs az a kontroll érzet, mint pl. a Cooler Master MM710-nél vagy az Endgame Gear XM1-nél.

    A Skoll Mini inkább palm griphez való, kb. 19 cm-es kézig (nekem 20,2 x 10,5 cm-es, ha így palmozom, az ujjperceim egyharmada túllóg, de még így is egész türhető), 19-20 cm-es kézzel claw griphez sem rossz a kicsi, most felváltva használom a Pulsar Xlite-tal. Böszme csülökkel nyilván lehet fingertipezni is, de meh; arra a kicsi, szimmetrikus egerek valók.

    A talpak, a kábel és az összeszerelési minőség típuson belül batch-függő, nyilván jobbak a később készült darabok, de szerintem a Hati S Ace-eknél még belefuthatsz régebbiekbe, bár a Pixelnél talán már nem.

    Mind a Hati S Ace-ből, mind a Skoll Miniből csomó színt gyártanak. A két egér majdhogynem az alma és (a formailag szemléletesebb) körte tipikus esete, szóval ha nem gyűjteménybe lesz nézegetni, akkor ne az alapján válassz, hogy melyik milyen színű!

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák