Új hozzászólás Aktív témák

  • NightGT

    senior tag

    Megjött ma az Asus TUF M4 Air.

    Csomagból kivéve egy igényes, minőségi anyagokból, és jól összerakott egér kerül a kézbe. Sokkal jobban néz ki kézben, mint a képeken, és számottevően jobban egyben van, mint pl. az MM730 - pedig rossz az sem volt. Meglepően massziv, olyan XM1 szinten...cserébe nehezebb is a gyári specnél, a mérleg 52 grammot mutat. Mivel kissé a súlypont is előrébb van, ezért nem is olyan légies, mint az előbb emlitett CoolerMaster, ami valós 47 gr.

    Az egér felülete finoman textúrázott, minőségi bevonattal, izzadt kézzel sem csúszós. A "lyuggatott" részre is kellemes ráfogni. Jól kialakitott, sehol sem éles, vagy durva a felület. Cicergés, kattogás, bármi illesztési baki, hézag sehol sincs, minden patent.

    Fő gombok alatt az átlagos pretravel azért megvan, de egyelőre nem zavaró - inkább az előfeszités hiányának mondanám, mint a Kailh 4.0 switch holtjátékának. Lehet, hogy ez jobban az én személyes preferenciám, szeretem a "hair trigger" gombokat. Azért látszik, hogy a "válogatott switchek" nem feltétlen marketing BS. A klikk azért igy is jó, taktilis, határozott, pont ideális erő kell hozzá. Nem hiába szeretik ezeket a switcheket. Oldalsó gombok - szokás szerint - gyengébbek, leginkább átlagosak. A scroll gumirozott, holtjátéka nincs. Kábel kifejezetten jó, vékony, hajlékony, könnyű. Talpak corepad szerűek, szépen csúsznak, a szokásos gyári megoldások mezőnyében egész kellemesek. Ha kicsit nagyobbak lennének, lehetnének talán kiemelkedőek is.

    Alakra ez bizony egy logi G Pro...igy sokmindent nem tudok hozzátenni, pláne néhány óra használat után. Jó.

    Szóval ez egy erős release...pláne az árat is figyelembe véve. A maga 21k forintjával alatta volt mindennek, amit az utóbbi 2 évben vettem. Azt még el kell döntenem, hogy durcás vagyok-e az Asusra, amiért a papiron 47 grammos egér valójában 52...nem szép dolog. Bár szétszedve még nem volt, látom rajta, hogy innét-onnét még lehetett volna faragni - strukturális kompromisszum nélkül. Az termék egészét figyelembe véve viszont el tudom neki engedni. Ajánlom jó szivvel

    Speed is the only truly modern sensation

Új hozzászólás Aktív témák