Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Evil Snowman #88475 üzenetére

    Jó cucc, és most 25-ért van újonnan, 1 hó garival aprón. MX Brown vagy MX Silent Red verziót lehet kérni, és német kiosztás (ergo ISO enter + van "í"-.nek is külön gomb, ha valaki arra gerjed), szóval PBT kupakok, nem a magyar verziónál megszokott ABS. Itt Silent Redes van, és bár először nem voltam a switch-től annyira elragadtatva, néhány óra használat után eléggé megkedveltem. "Puha" feeling gépelni vele (elsőnek kissé furcsa volt), picit rövidebb úton jár és aktuálódik, mint a sima MX Red, és tényleg halk.

    Amúgy nagyon brutális a minőségérzetbeli különbség a Tesoro Gram Spectrum TKL-hez képest, és úgy főleg vicces, hogy 7k-val olcsóbb volt a Ducky (/Varmilo). Mondjuk engem már a tömege is meglepett; van benne anyag. Meg végre nem lebegőgombos. Extraként két natúr fehér PBT kupak (egy esc és egy spacebar), meg egy eperjoghurt színű, jóféle kupakszedő csipesz jár hozzá.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák