Új hozzászólás Aktív témák

  • NightGT

    senior tag

    Megjött ma az MM730. "Pár" óra csé, és némi net után a szösszenet:

    A 49 gramm (mérlegen ellenőrizve) brutál. Mármint...a tömeg hiánya, az a brutál :) G-wolves Skoll (66gr, lyukacsos, ergonomikus nagy) már most egy féltégla hozzá képest. Nem egy apró darab ez se, méretre a Skoll-nál (ami 98% egyenlő Model D) valamivel kisebb - úgy lehet nagyjából elképzelni, mint egy ergonomikus XM1. Forma szerintem jól eltalált, nem túl magas, elöl kicsit szélesedik, így claw/fingertipezni is lehet. Görgő dönthető, ami nekem fontos.

    Anngle snapping szoftverben, ebben az iterációban már kikapcsolható, painttel ellenőrizve. Szoftvert redditen kellett keresni hozzá, gyári oldalon nem találtam meg (link). LOD állítható, low és high között.

    Kicsit aggódtam a QC gondok miatt. Redditen van gyártói statement. Elvileg early access példányok kerültek ki a gyárból, amiket cserélnek - és akinek gond van az első hivatalos batch-el, azokat IS. Dicséretes.

    Az enyém alapvetően rendben van. Hátsó sidebutton érezhetően pre- és post traveles, de használat közben megfelelőnek tűnik (awp-zek mostanában, és azon van a zoom gomb, szóval nem mind1 xd). A switch alatta jó. Az oldalsó héj hüvelykujj felőli oldalán lehet egy minimális illesztési problem, nagyon apró cicergés-mozgás van benne. Ennyi egyelőre nem válóok.

    Szenzor a 3370, ami tudtommal a 3389 energiaoptimalizált kivitele. Switchek, ha minden igaz (youtube forrás), műszakilag ugyanazok, mint a Razer optical. Öblös, kattos, taktilis, határozott. Olyasmi mint a japán omron, kicsit keményebb is, de TTC gold-on még bőven innen. Tetszik.
    Kábel rendben. Nem kiváló, de jó, vastagabb fajta paracord. Talán ennyivel ellenállóbb. Volt már finomabb, de azok törhetnek is fél-háromnegyed év erős használat után.

    Végül pedig, az anyaga, és az egér maga ilyen...elsőre hát...nem az, hogy rossz a tapintása, dee...mondhatni papírszerű? Nem azt mondom rá, hogy rossz, dee...fura. Viszont egész merev. Nemtudom milyen műanyag ez, talán a felületkezelés teszi, de volt már, amire jobb érzés volt ráfogni. Viszont nem csúszik izzadt kézzel se, és ami ennek a lényege:

    mennyi? MEEEENNYIIIII? 49 GRAMM? Azért így már nagyon jó. Sőt.
    Minőségérzetre nekem az XM1 (70gr) volt az etalon, de ezzel a minusz 21 grammal ez
    - túl azon, hogy a tropa kezemnek mennyivel jobb most - bizony sebészi fegyver. Kiváló. Jókat lövök vele, aim duel jöhet, flick fasza, alapból low sens-emen csökkenteni is kellett kicsit, fordulásoknál ott a diff.

    Használat közben first class, öröm működni vele. Megkaptam amit vártam, szóval részemről: ajánlott

    Speed is the only truly modern sensation

Új hozzászólás Aktív témák