Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz gyenesmartin #85549 üzenetére

    A keretbe a Glorious Model O Wireless és a Logitech G PRO Wireless fér bele (esetleg a Razer Viper Ultimate, de fuck Synapse, az Orochi V2 meg nem kifejezetten az a palmos forma, bár talán egyeseknek működhet), ellenben akkor már érdemes annyit hozzátenni, hogy kijöjjön a G PRO X Superlight, ami ~20 (!) grammal könnyebb a sima GPW-nél. Szerintem.

    Igaz, RGB nincs rajta, se a jobb oldalán két gomb, viszont egyelőre úgy fest, hogy a fő klikkjeivel sem lesz az a mizéria (alulfeszelt Omron (50M)-ek; viszonylag rövid időn belül csere kell), mint az elődjével. Meglehetősen univerzális forma, első osztályú összeszerelési minőség, top szenzor, ~62 gramm, überkirály akksi, egy töltéssel tisztes üzemidő.

    tl;dr: Nyami.

    A talpak annyira nem ászok, de ez legyen a legnagyobb baja, fillérekből ott a Corepad vagy a Hyperglide – a Logik amúgy sem a minőségi PTFE-ről híresek. Amikor meg az Omron (20M)-ek kikopnak belőle, lehet őket cserélni Kailh GM 8.0-kra vagy TTC Gold Dustproofokra.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák