Új hozzászólás Aktív témák

  • MarioAna

    senior tag

    Megérkezett tegnap az ASUS ROG Keris Wireless.
    Első benyomások pozitívak, érzetre nagyon jó a minőségbeli ugrás a G305-höz képest (anyaghasználat, forma, egyszerűen jobban esik a kéznek, nem recseg, lötyög az akkufedél, mint annál). A vevőt odaraktam az egérpad elé (a G305 USB hosszabbítójával :DDD ) így nem tapasztaltam semmi jelproblémát egyelőre. A gyári teflontalp jobb minőségű, mint az utángyártott G305-on lévő Hotline Competition. A hozzáadott USB-C parakord kábel egy álom, ha csak nem törik meg X hónap után akkor simán el tudom képzelni, hogy valaki azzal használja fixen. Kibontáskor 50%-on volt az akksi, szerintem fél óra alatt feltolta 100%-ra (ezért gondolom fast-charge). Súlya könnyebb, mint a G305 az IKEA LADDA akkuval, de nem tudom AAA átalakítós lítium könnyítéssel bemegy-e már alá a Logi.
    RGB, szerencsére az ASUS Armory nem szívatott rommá (eddig), a firmware frissítés is gond nélkül lefutott. A cserélhető mágneses oldalsó gombok jópofák (3 szett, fekete-szürke-rózsaszín). A kapcsolókkal egyelőre nem foglalkoztam, megfelelt a benne lévő ROG (de van ugye Omron pluszba hozzá és hotswapes, 2 perc cserélni forrasztás nélkül).
    Pár CS:GO DM meccset amit próbáltam, semmi baj nem volt a szenzorral, nem éreztem semmiféle delayt/skippelést (400 DPI).
    Akciósan 22k-ért egyelőre nálam nagyon okés kis egér, az eredeti 30-35k ársávban már biztosan van jobb. Hosszabb távon ha bármi hiba előjön a görgővel majd megírom (egyelőre perfekt, de redditen van pár komment erre), ugye emiatt nem akartam G603 vonalat (ahol biztosan fos lesz a scroll a gari végéig), míg a másik alternatíva Rival 3 WL a jelet szereti dobálni.

Új hozzászólás Aktív témák