Új hozzászólás Aktív témák

  • Csandi

    őstag

    válasz Hegyirabló #85142 üzenetére

    Engem tényleg érdekelt, hogy mi az a munkafolyamat/felhasználási forma/terület ahol ez problémát tud jelenteni, mert próbáltam elképzelni olyan szituációt ahol ez zavarhat de az én felhasználási körömben nem sikerült egyet sem találni, úgyhogy ha kötekedésnek tűnt sorry, de legit kérdés volt, hogy miért probléma.

    Nem mondtam, hogy nem tudod, hogy hogyan használtad a G305-öt, csak annyit, hogy hugomnak is G305-je van és ott is feloldja a gépet ha megmozditja az egeret, de gondolom a korábban leírt trükközésed, hogy átírsz ezt-azt annál működött, de a G Pro-nál meg akkor már nem.

    A kikapcsolásra nem válaszoltál, de akkor abban valószínűleg kiegyezhetünk, hogy az az egyetlen opciód.

    Nekem ugyan csak 1 diplomám van, de azért azt szerintem te is tudod, hogy nem a diplomától/diplomák számától lesz valaki nem kretén :D Most ezt nem rád értem, de gondolom neked is voltak olyan szak- vagy csoporttársaid akiket máig nem értesz, hogy hogy mentek át bármiből, és mégis megvan a papírjuk :D

    Erre a nevelés/megváltoztatásra meg csak annyit tudok mondani, hogy sokan azért próbálnak így segíteni (most elsősorban itt fórumon) mert az esetek nagy részében user error van, és nem úgy használ valamit ahogy azt kéne ezért ha változtat a szokásain akkor máris megszűnhet a probléma. Esetedben pl. az egér ki-be kapcsolgatása ez.

    Synthwave: Meg súlyban is :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák