Új hozzászólás Aktív témák

  • Darko_addict

    őstag

    Sziasztok!

    Ma megjött a G502! Nagyon klassz egér, bár nagyobbra gondoltam. Az Aula Nomad mellett kicsit soványnak tűnik, amaz testesebb. Jók a funkciók, a sok konfigurálható gombot meg kell szokni, mármint olyan szempontból, hogy vannak és használhatók. :) Az első benyomás nem volt olyan mély, mint vártam, de ez nem a G502 ellen, mintinkább a Nomad mellett szól. Azt hittem, hogy az valami nagyon gagyi egér, de abszolút nem érzek akkora különbséget a kettő között (semmi hardcore vagy kompetitív gaming), hogy az egyiket szarnak, a másikat meg istenkirálynak tituláljam.
    Viszont... úgy tűnik, hogy vastag a hüvelyujjam (korábban volt kérdés, a kezem mérete ~18.5-19.0 x 11,5 cm) nem fér be kényelmesen az annak kialakított gödörbe és valami basztató érzés mellett folyamatosan az jár a fejembe, hogy ezt nem tudom megszokni. Nem igazán nyom, de nem fekszik fel kényelmesen és elvonja a figyelmem, na meg az ezzel járó csalódottság is. Valahogy fura...

    Vacillálok, hogy még frissibe eltegyem-e (tisztán és újként) és meghirdessem, vagy próbáljam megszokni. Nem tudom, mi lehetne az alternatíva. Ezek alapján elmondhatom, hogy a súly nem zavar, a fizikai mérete minimum akkora kellene legyen, mint a G502. Ez a többgombos megoldás bejön, a jobbra-balra billenthető görgő is nagyon! A szabadgörgés egyedi, de meg tudok tőle válni, bár nagyon tetszik, hogy beépített fidget spinner van benne. :D Nézzek meg egy G402-t vagy hagyjam ezeket a formára szabottakat és maradjak a hagyományosnál? Írt valaki itt hasonló gondolatokról?

    Köszi!

    Don't give up your dreams. Keep sleeping.

Új hozzászólás Aktív témák