Új hozzászólás Aktív témák

  • Lavar

    aktív tag

    válasz Lavar #81561 üzenetére

    Átvettem ma a DA v2-őt, gondoltam offban véleményezem röviden, mert nagyon tetszik.

    Tavaly novemberben vettem egy DA Elite-et, azt is akcióban, de kb. 2 hónapig bírta. A bal klikk duplázott, a boltban már elfogyott, így visszaadták a pénzt.
    Vagy kifogtam egy jobb darabot ebből a v2-ből, vagy sokat javítottak rajta, mert sokkal jobban össze van rakva ahhoz képest.
    Az Elite-en a főgomboknak volt horizontálisan egy kis holtjátéka, amit meg lehetett szokni, de nem volt az igazi. A kattintás érzet kicsit "kásás" volt, ez inkább zavart, de még ezt is elnéztem anno, nem vittem volna vissza ezért. Továbbá az oldalsó gombok kicsit lötyögtek. Szenzorban hibátlan volt.
    Ez a v2 nem lötyög sehol, a click feel is jobb lett, nem olyan finom puha, mint az apróról vett japán omron ami a strix claw egeremben van, de határozottan jobb, mint az Elite-ben. Remélhetőleg tényleg tovább bírja ez az új optikai cucc.
    A jobb talpak, kábel, gumi elhagyás stb. ki lett párszor tárgyalva, arról nem írok, rendben van az egér szerintem. :K
    A másik nagy pozitívum ez a ~80gr-os tömeg nagyon észrevehető a 110gr-os strix claw után, pedig azt évekig használtam és sosem zavart a súlya. De most, hogy itt van ez hasonló nagy méretben, mégis könnyebben, kellemesebb emelgetni.
    Csak kettő dolog nem tetszik benne, az egyik a dpi váltó gombok nem matt fényezése, nekem az Elite szolídabb gombjai jobban bejöttek.
    A másik pedig, hogy továbbra sem lehet elmenteni a világításmódokat rajta, vagy fut a háttérben a szoftver, ha egységes színt szeretnék, vagy nem, de akkor szivárványként világít.
    Összességében egy egérért sem lennék hajlandó 20k-nál többet költeni, legyen akármilyen jó, régebben még a 10-et is sokalltam volna, de ez most megérte a 18-at most így, mert az Elite-nél bejött a forma. Remélem sokáig bírja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák